Some call it magic. We call it Sharkbite®.

Omdömen

”Jävlar va bra det gick att få båten ren!”

Vasilij Gunnermark, tävlar med SWE875 i Sveriges största kölbåtsklass 606

“Testade Sharkbite Barnacle remover på båten och drevet idag. Funkade alldeles utmärkt mot tulpanerna!”

Jens Åström, Björkö


“Tagit upp båten. Såg ut som den legat i en dypöl hela sommaren. Så smidigt med Sharkbite. Bara att spruta på sedan vänta lite därefter högtryckstvätten smidigare kan det ej bli. Ett supermedel!”

Max Ljung, Gränna


“Köpte en båt som hade stått på land under en björk i 4 år. Så den var extremt smutsig. Så jag googlade runt lite på olika medel och kom in på eran sida där jag såg före och efter bilderna så jag provade waterline cleaner och vart grymt nöjd hur bra den funkade. Skickar lite bilder så får ni se.”

Tom Wallin

Tack för en fantastisk bra produkt. Trodde inte mina ögon när jag fick se resultatet på min Yamarin 59 DC. Så enkelt att bara torka av med en svamp och se resultatet av en skinande blank båt. Ska rekomendera produkten till mina båtvänner och till mitt varv här i Åkersberga.

Per-Arne Thyberg, Åkersberga

Sharkbite! Helt otroligt bra för båten, har ni problem att få rent, tveka inte att köpa! Klockrent.

Robert Gustafsson, Gränna

“Hej! Vi har provat er produkt Sharkbite på en kundbåt med lysande resultat. Kunden hade med sig medlet/flaskan själv men han kom inte ihåg vad han köpt det någonstans. Så jag googlade lite själv och hittade er som agent för produkten. Vi har ett båtvarv med butik där vi säljer reservdelar och tillbehör och skulle då självklart vilja ha denna produkt i vårt sortiment.

Mvh / Micke”

Mikael Källström Björnhammarvarvet

(Saxat ur Bryggsnack på Maringuiden.se Ett forum för båtentusiaster.)

“Hej! Har precis tagit upp båten och vanligtvis tar det 3-4:a timmar innan jag har skrubbat botten helt ren. Då kommer en polare förbi med en flaska “Sharkbite” , jag brukar inte tro på mirakelmedel och det gjorde jag inte denna gången heller. Men jag sprayade på och spolade av… Helt rent inte ett spår av snäckor eller annat sjögräs. Jag trodde inte mina ögon.”

Markus Rönnholm, Gränna

“Hej, vill bara säga att jag inte trodde på reklamen igår när jag letade efter sätt att få bort missfärgning på skrovet på en nyligen köpt båt, 10 år gammal, som ej har varit bottenmålad. Åkte ner och köpte en flaska , provade på en liten yta då det fn hällregnar. Gick ut efter 10 min och där jag sprutat på var det helt vitt, med undantag från ngr prickar.. Sköljde av och fattar knappt att det är sant. Väntar på lite bättre väder nu för att få köra på hela skrovet. Konstigt att längta efter att få tvätta. It’s the shit! /Joe”

Joseph Wetterud, Solna

“Vi har startat upp en ny Marinverkstad i Huges gamla lokaler i Tranås. Jag kan bara säga att vi använder Sharkbite dagligen och det är oss till mycket stor hjälp. Utan Sharkbite när vi skall göra i ordning båtarna inför vinterförvaringen så hade vi aldrig klarat av att ta emot så många bokningar som vi gjort till denna säsongen!”

Fredrik Dyyk, Sommenbyggdens Marinteknik

Marinshopen Tranås, www.marinshopen.se

“Rekommenderas!!! Snacka om att jag blev paff. Tycker att namnet låter skitlöjligt men vilket medel!!! Brun skit som suttit i åratal bara försvann på ett kick. Behövde inte ens gno. Det var verkligen så att man inte trodde sina ögon!”

Lasse Henrysson, Kaxholmen. Ägare av en Bella 512 med Honda bf90.

“När jag testade Sharkbite första gången insåg jag direkt att detta medlet revolutionerar båttvättandet. För oss innebar det en sådan stor tidsbesparing att vi kunde ta emot många fler båtar för tvätt, service och vinterförvaring än tidigare. Mer än 200st. hittills. Det hade vi aldrig klarat utan Sharkbite!”

Morgan Roos, Platschef Huges Marina, Tranås

“Varje höst då båten skall upp inser man hur fantastiskt hårt smuts och alger kan bita sig fast. Vi har testat de flesta metoder och medel, det enda som tidigare fungerat riktigt bra är polermaskinen och en heldags svettigt arbete krypandes under båten. Jag har ratat många “mirakelmedel” tidigare som aldrig fungerat men i höstas fick jag testa Shark Bite, FANTASTISKT! Bara att spraya på, vänta ett par minuter och spola av. Resultatet är magiskt, skinande rent med minimalt arbete. Till och med flera år gamla bruna missfärgningar bara rinner av båten, underbart att se.”

//Rickard Ahlqvist, Gränna Båtklubb. 0709-100227

”Jag har aldrig trott på mirakelmedel, man brukar alltid bli besviken. Får stå och kämpa och gnugga till sist ändå… Nu har jag hittat medlet. Sharkbite som man bara sprayar på, väntar och sköljer. Båten har aldrig varit renare, och på så kort tid!! Det är äntligen kul att tvätta båten.”

Daniel Alm, ägare av en Yamarin 5810

“Jag provade på båtmotorn och en 5m plasteka. Det var mest vattenlinjen som var smutsig. Förr om åren har jag jobbat med Autosol och det brukade ta en halv dag eller mer. Nu gick det på 10 minuter. Det är fantastiskt! Frågan är om folk tror på vad man säger? Det låter för bra för att vara sant”

Jan Fransson, Gränna Båtklubb.

“Drog fram min 5 meters plasteka i vårvärmen bara för att jag var väldigt nyfiken på om Sharkbite verkligen skulle ta bort den skit som jag inte orkade få bort när jag tvättade av den i höstas. Sprayade på Sharkbite på ett mindre område och gick och hämtade lite kaffe och jag blev verkligen imponerad av att se skiten bokstavligen försvinna. Tvättade av lite hastigt med en svamp och sprayade sedan på resten av båten och resultatet blev kanon.”

Magnus Fransson, Säffle.

“Den mest innovativa produkten som verkligen lever upp till sin funktion. T.om min kompis med tummen mitt i näven var förbluffad över hur effektivt Sharkbite reagerade på smutsen/algerna på båten. Efter avspolning lämnade SHARKBITE en skinande ren yta.

Carl Roman, Gränna.

“Hej Alla! Jag måste bara skriva några rader, man var ju lite fundersam om det fungera så bra som på filmen! Till saken hör att jag har ingen båt men däremot ett bad/duschrum – resultatet = HELT SJUKT! Efter 2-3 min var det som nytt igen! Fogar, plattor och silicon kanten helt rena från smuts. /Nicke ( nicke.bareteg@gmail.com)”

Nicke Bäreteg, Huskvarna.